1/9
CEE Services

2/9
CEE Services

3/9
CEE Services

4/9
CEE Services

5/9
CEE Services

6/9
CEE Services

7/9
CEE Services

8/9
CEE Services

Refurbishment and interior design of an office with 74 workstations, Stockholm

Client: CEE Services/STIM

Area: approx. 1100 m2

Finished: 2010

Photo: Johan Fowelin

A link between the workstations is made by opening up the closed central core with several passages that unify functions like copiers, meeting rooms and wardrobes. The angular carpet patterns indicate walkways and avoid the feeling of a corridor. Workstations and planting boxes break up long walls, even those with irregular angled forms.

Also included in the renovation was a kitchen, internal stair, external space, meeting room, and quiet room. Windows and niches and the resurfacing of bathrooms, an entrance, and the interior lighting was also involved in the project.