1/11
Örbadet

2/11
Örbadet

3/11
Örbadet

4/11
Örbadet

5/11
Örbadet

6/11
Örbadet

7/11
Örbadet

8/11
Örbadet

9/11
Örbadet

10/11
Örbadet

Utilities building for childrens pool
Location: Örbadet, Hallonbergen/Sundbyberg/Stockholm
Client: Sundbybergs stad
Area: 24,6 m2 (excl. pool)

The utilities building is based on its parent building in Tornparken in the façade treatment and style but it is based on a simpler rectilinear ground plan. The cladding consists of a slow growth spruce laid as rough-cut vertical planks that terminate unevenly by the roof line and are bound together with metal wire - a modern adaptation of a traditional garden fence construction. On the interior the wheelchair accessible bathroom is tiled to resemble a grove of trees with brown trunks reaching up the walls toward a green patchwork canopy that meets with a green ceiling centered around a domed skylight.